Hej och välkommen till vår nya sida!

Nytt år, nya möjligheter och ny hemsida.

2019 är det mycket som händer på Of East;

Utöver hästverksamheten har vi i år beslutat att starta upp en redovisningsbyrå för att hjälpa mindre företag med allt från bokföring till deklarationer och löner. Med våra erfarenheter kan vi hjälpa företag med sin ekonomi och även kunna agera som bollplank i företagsekonomiska frågor.

Vi har självklart en rad intressanta träningshelger framför oss under våren.

Vi börjar med en dressyrhelg i mars för Johanna Näshammar Fransson. I april gästas vi av Maria Sundin, hopptränaren som tagit steget längre och utbildat sig till mental coach för att få ekipage att prestera ännu bättre på tävlingsbanorna. Under maj kommer vi förhoppningsvis kunna ha nästa clinic, vem det blir hoppas jag snart kunna presentera.

Sist men inte minst ser vi fram emot vårens fölningar och då 9 nya föl får se dagens ljus.

Vill ni inte missa vad som händer hos oss? Signa upp er på vårt nyhetsbrev.

bloggen kommer ni som vill kunna följa vår resa mot att nå vår vision – att föda upp Sveriges bästa hopphästar. Hur vi arbetar för att nå våra mål kommer blandas med vardagen på gården; hur vi arbetar med föl och unghästar, ekonomi och de fallgropar vi hamnar i på vägens gång.

Välkomna att surfa in!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *