Söker du en personlig kontakt som alltid finns till hands? Of East Ekonomi är en liten redovisningsbyrå med stort hjärta och mångårig kompetens av ekonomiarbete.

Efter att ha drivit upp företag från start till 25 Mkr i omsättning under loppet av 8 år, vågar vi påstå att vi vet vikten av att ha kontroll över sina siffror. Förutom hjälp med bokföring och deklarationer, kan vi agera som ett bollplank i andra företagsekonomiska frågor.

 

Är du en småföretagare eller verksam inom hästnäringen? Söker en personlig kontakt som förstår sig på hur din verksamhet fungerar? Då är vi en perfect match för varandra. Of East drivs av grund och botten av enkla hästföretagare som brinner för de gröna näringarna. Utanför kontorets fönster ses hästarna ströva omkring och som kund möts du av en naturskön och avslappnad miljö fylld med lantluft.

Bokföring

Vi kan stötta och avlasta er med den ekonomiska administrationen med allt från kontering av verifikat till färdiga bokslut. Betala era fakturor och lämna in alla affärshändelser efter månadens slut, så ordnar vi bokföringen samt skattedeklarationen.

Inte i vårt närområde men intresserad? Med dagens digitala system är det inga problem alls. Hör av er, så berättar vi mer.

Löneadministration

Vi kan även hantera era anställdas löner. Ni skickar in en lönelista till oss, vi tillhandahåller lönebesked och skickar kontrolluppgifter till både anställda och till Skatteverket.

Bokslut och Årsredovisning

Upplever ni årsbokslut och årsredovisning krångligt? Inga problem, när årets bokföring är slut gör vi kontoavstämningar, periodiseringar av intäkter och kostnader, avskrivningar av inventarier, upprättelse av en bokslutspärm. Årsredovisning upprättas och skickas in till Skatteverket. Vi kan i lugn och ro gå igenom ert ekonomiska år och titta på eventuella förbättringsmöjligheter för framtiden.

Deklarationer

Både privatpersoner och företag ska årligen lämna in en självdeklaration. Vi beräknar även den kvarskatt eller skatteåterbäring som årets inkomster och preliminära skatteinbetalningar gett.

 

Vill du veta mer om vad vi kan tillföra ditt bolag?

Välkommen att titta in på en kaffe, eller slå oss en signal.